Υλικά:
* 5 ποτήρια αλεύρι
* 1,2 ποτήρια χλιαρό νερό
* λίγο αλάτι
* λίγο πιπέρι
* μαγιά (ποσότητα σαν ένα καρύδι)
* 400 - 500 gr φέτα
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε πολύ καλά σε ένα μπολ το αλεύρι με τη μαγιά, το νερό και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε τη ζύμη να διπλασιαστεί. Στη συνέχεια κόβουμε κομμάτια (15 - 20) και τα ανοίγουμε σε πιτάκια.
Προσθέτουμε μέσα κομμάτια τυρί και τα κλείνουμε.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 4 λεπτά περίπου και φροντίζουμε να τα γυρίσουμε.
Πηγή: www.mygreekchef.co
.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου