Υλικά:
* 1 ποτήρι σπορέλαιο
* 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
* 1 ποτήρι ζάχαρη
* ξύσμα από ένα πορτοκάλι
* 1 μπέικιν
* αλεύρι (όσο πιει η ζύμη)
* σταφίδες (1 σακουλάκι ή και παραπάνω αν θέλουμε)
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε όλα τα παραπάνω υλικά και βάζουμε αλεύρι μέχρι να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια μας. Προσθέτουμε τις σταφίδες στη ζύμη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου (έχουμε προθερμάνει το φούρνο για 5 λεπτά).
Πηγή: www.mygreekchef.co
.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου